LYMFOLOGEN-logga

Välkommen till oss!

Mia Falk


Sedan 2007 har jag som coach visat människor mot mentalt välmående, främst genom förståelsen för hur vi alla fungerar mentalt. Hur alla tankar, känslor och upplevelser skapas.

Sinnesro är som bekant nyckeln till det mesta här i livet.


Lymfsystemets betydelse för välmåendet upptäckte jag i början av 2020 efter en operation då höger ben plötsligt svullnade upp. Jag blev förundrad över hur fort kroppen svarade så fort den fick lite hjälp av massage, djupandning, skonsam rörelse och små korrigeringar i livsstilen.

Då bokade jag den bästa utbildningen jag kunde hitta som innefattar mycket av helheten - lymfan och livet.

I samband med detta grundande jag företaget Lymfologen.


Utan lugn och ro i sinnet fungerar inte lymfsystemet optimalt. Så när du vänder dig till mig lägger vi fokus på hela dig, inte bara en enskild del.

Ingenting behöver någonsin "fixas" med någon.

Du har alltid allt som behövs och är precis som du ska. Naturen strävar alltid efter balans och vi är en del av det. Det enda vi behöver är förståelse och medvetenhet om hur allt hänger ihop.

Med förståelsen slutar vi automatiskt motarbeta det som är naturlig balans. 

/ Mia

Utbildningar


Lic. Lymfolog

Certified MSTR® practitioner

Kostrådgivare & Hälsocoach

ACC Coach

Mindfulnessinstruktör

Specialiserad inom


Lymfhälsa - lymfatisk konsultation individuellt och i grupp, lymfmassage och koppningsmassage, lymfyoga, andningsteknik, stresshantering, mental hälsa och inre lugn.

Hållbart välmående inifrån och ut!

Utbildningar


Diplomerad Lymfmassör

Under utbildning - Lic. Lymfolog


Diana Christiansen


Det är jag som är Diana.

Diplomerad Lymfmassör och utbildar mig till lic. Lymfolog. Har under många år haft svullnad i kroppen, speciellt i benen. Läkare har sagt åt mig att jag har lymfödem men sedan har det inte blivit mer. Sommaren 2022 började mitt vänstra knä/ben att svullna efter en tävling (orientering) och gav inte med sig. Efter att återigen fått höra att jag har lymfödem av både läkare och sjukgymnast så började jag söka på hur jag skulle kunna hjälpa mig själv.


Med djupandning, egenvård, avslappning och lugnare träning fick det mig att förstå att jag behövde göra justeringar i mitt liv för att må bättre och kunna fortsätta vara aktiv men i lugnare tempo än innan.

Bokade en lymfmassörsskurs för att lära mig ännu mer vilket gav mersmak och nu utbildar jag mig till lic. Lymfolog.


Hos mig fokuserar vi på att vara i lugnet där Lymfsystemet fungerar som bäst.

Varmt välkommen!