LYMFOLOGEN-logga

En AI-stödd metod för kvinnor i alla åldrar

Berörings- & klämmfritt

Helt strålningsfritt

Även för tät & öm bröstvävnad

Du kan ta kontroll över din brösthälsa!


Vet du om att genom att ta hand om ditt lymfsystem så lägger du också grunden för en god brösthälsa?

Klinisk termografi ger dig dessutom möjlighet att ligga steget före och vidta åtgärder i god tid som förebygger och främjar din brösthälsa.


Det passar alla bröst, även dig som har implantat.

TERMOGRAFI - 

en förebyggande analysmetod

Termografi är en metod för att förebygga eventuella hälsoproblem genom att mäta temperaturskillnader i huden.

Huden är kopplad till alla organ och processer i kroppen och reagerar på förändringar genom att visa olika temperaturmönster som kan avslöja potentiella avvikelser.


Genom att utföra en termografisk analys av dina bröst och undersöka eventuellt upptäckta avvikelser kan vi ge dig en detaljerad rapport med rekommendationer för vidare åtgärder om det behövs. Det kan innebära att vi rekommenderar andra behandlingsmetoder som ultraljud, fysioterapi, livsstilsförändringar, kostråd eller hänvisar dig till en läkare för vidare utredning.


När du agerar proaktivt och väljer termografi som ett verktyg för att upptäcka tidiga tecken på potentiella hälsoproblem kan vi hjälpa dig att ta kontroll över din brösthälsa.

Thermalytix


Screeningmetoden vi använder kallas Thermalytix och har utvecklats baserat på så kallad big data-analys, artificiell intelligens och maskininlärning för tillförlitlig bröstscreening.


Screeningmetoden är validerad av Niramai genom systematiska kliniska studier hos välrenommerade sjukhus.

HUR GÅR DET TILL?

Innan du kommer till bröstscreening med termografi finns det några saker att tänka på, exempelvis att inte sola eller träna 24 timmar innan din bokade tid. All information får du i samband med din bokningsbekräftelse. 


När du kommer till oss får du sitta i ett avskilt utrymme med bar överkropp ett tag för att acklimatisera huden till rumstemperaturen. Därefter tas bilder med termokameran från olika vinklar.


Vi guidar dig tryggt och sakligt genom resultaten och lär dig vad du kan göra för att optimera din brösthälsa.

Det är en fin känsla att veta att det är mycket som kroppen själv kan rätta till genom att du hjälper den med lite enkla grepp i förebyggande vård.


Vi öppnar för bokningar i juni 2024!

Lämna din intresseanmälan så blir du först att få veta när det går att boka tid.

Dessutom får du då även introduktionspris 2 190kr (ord pris 2 490kr)

Intresseanmälan