LYMFOLOGEN-logga

Vi samarbetar med 

Mineralstationen

Matbaserad näring i synergi

Du som känner oss vet att vårt fokus inte är att sälja produkter men vi är väldigt intresserade av bra resultatoch av att hjälpa människor att må bättre.Mätbara brister i kroppen

Vi har sökt efter ett instrument som mäter brister respektive överskott av vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror och tungmetaller men inte hittat något som är både tillförlitligt, enkelt, inte kostar skjortan eller kräver ett inköp av massor av produkter för att korrigera obalanserna. Nu har vi funnit det och kan därför mäta om det finns brister i mineraler, vitaminer, fettsyror och om kroppen har högre halter av tungmetaller. Vi erbjuder en intracellulär mätning av näringsnivåerna, separat eller inkluderat vid en konsultation. Alltså hur mycket näring som faktiskt finns i cellen och vad du har kunnat tillgodogöra dig och inte vad som "flyter runt i kroppen". Vi använder oss av bioresonans som är ganska välkänt i omvärlden men relativt okänt i Sverige. Du kan läsa mer om det här.

Här hittar du också information om vetenskapliga studier utförda med den ledande tillverkarens utrustning.Tillskott

Vi har också hittat basprodukter som är framtagna enligt konstens alla regler vad det gäller rätt mängd av varje ingrediens och framför allt i förhållande till varandra och med annorlunda nivåer än vad som finns i butikerna.

De är matbaserade (inget kem) och innehåller alla synergister i rätt proportioner. De passar dig som endast vill investera i ett minimum av tillskott, inte en mängd olika burkar.


Ett sådant kraftfullt tillskott med näringsämnen i synergi för optimal funktion ger kroppen förutsättningar att själv korrigera obalanser. Tungmetaller kan t.ex. ockupera cellerna och kroppen klarar inte av att göra sig av med dessa vid brist på vissa näringsämnen.


Det är fortfarande möjligt att komplettera med andra terapier eller produkter men vad det gäller vitaminer och mineraler så är dessa tillskott kompletta och den synergetiska effekten bör inte störas.Mineralstationen

Mineralstationens koncept är en del av ett mycket större koncept där man under många år testat olika näringstillskott och olika kombinationer. Preparaten är specialtillverkade på licens och mängden näringsämnen är noga anpassat efter vad man sett ger bäst resultat.
Deras filosofi är att arbeta med fungerande tillskott där man kan mäta resultaten. Det är billigare och du slipper köpa ett antal olika burkar av varierande kvalitet men framförallt så slipper du gissa dig till vad du behöver.

Deras specialtillverkade produkter heter LIVLIG och LADDAD och här kan du läsa mer om varför de fungerar så bra.

Här hittar du mer information om

Mineralstationen och deras tillskott.


Tillskotten kan enbart köpas via registrerade terapeuter. Om du vill skaffa dem med hänvisning till mig klickar du här.